Kozijnreparatie

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Uw kozijnen weer als nieuw? Dat kan! Wij hebben een jarenlange expertise opgebouwd op het gebied van kozijnreparatie. Met behulp van kwaliteitsproducten van Window Care Systems (WCS) en de juiste aanpak zorgen wij dat beschadigde kozijnen weer als nieuw worden.

Hoe gaan wij te werk?
Rotte plekken worden diep en grondig weggenomen. Dat gebeurt met speciaal gereedschap. Kritische plekken die er op het oog goed uitzien, worden niettemin uitvoerig beklopt en bekeken om te kijken of de laklaag de verrotting verhult. De expertise van JB Schilderwerken & Kozijnreparaties bij de beoordeling van potentiële probleemgebieden geeft uw keuze voor ons bedrijf een behoorlijke meerwaarde.

Vervolgens komen de vulmiddelen van Window Care Systems eraan te pas. Deze middelen bestaan uit een compositie van 2 epoxyharsen die een binding met het hout aangaan. Hiermee worden de gaten gevuld en, na uitharding, uitgevlakt.

Door deze toepassing kan in zeer veel gevallen complete vervanging van de kozijnen voorkomen worden. Dit voorkomt veel overlast voor u zelf, bejoed u voor ingrijpende logistieke operaties en het bespaart u veel geld. Wij zijn WCS gecertificeerd en bieden 10 jaar garantie op al onze kozijnreparaties.